Satakunnan TapahtumaTinder

Satakunnan TapahtumaTinder

Satakunnan tapahtumat yhteisesti jakoon

Aika ja paikka: tiistai 5.6.2018 klo 9 – 12, Porin yliopistokeskus.

Kenelle: Satakunnan kunnille sekä matkailu- ja kulttuurialan toimijoille.

Digitaalisuus tuo uusia mahdollisuuksia jakaa ja yhdistää tietoa. Porin kaupunki uusii tapahtumakalenterinsa ja samalla tapahtumatietopalvelu laajenee koko Satakunnan laajuiseksi. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa tapahtumien tiedot syötetään vain yhteen palveluun, josta ne saa suodatettua eri sivustoille tai sovelluksille. Helppoa, vai mitä?

TapahtumaTinder-tilaisuudessa kuulet Porin kaupungin uudesta maakunnan kattavasta tapahtumatietopalvelusta ja miten sinne laitetaan tapahtumatietoa. Tilaisuudessa esitellään pilotteja, jotka hyödyntävät tapahtumatietopalvelun tietoa, sekä esitellään myös muita matkailuun liittyviä sovelluksia. Porin Jazz on paikalla kertomassa yritysyhteistyöstä ja sen mahdollisuuksista tapahtumille.

Tilaisuus on suunnattu Satakunnan kunnille sekä matkailu- ja kulttuurialan toimijoille. Jokaisen kunnan on mahdollisuus pitää tilaisuudessa omien tapahtumiensa esittely. Esittelyn tavoitteena on jakaa tapahtumatietoa toisille kunnille, edistää yhteistyötä tapahtumatuotannoissa, sekä estää päällekkäisyyksiä tapahtumien ajankohdissa. Löydä oma tapahtumakumppanisi!

Ilmoittaudu 29.5. mennessä TapahtumaTinder-tilaisuuteen joko petri.linna@tut.fi tai lomakkeella.  Samalla voit ilmoittautua oman kuntasi tapahtumien esittelijäksi (kesto 5min per esitys).

Tapahtuma on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun.

Ohjelma:

klo 9.00 – 10.00

  • Tapahtuman avaus
  • Tapahtumien Digiloikan esittely, Petri Linna, Tampereen teknillinen yliopisto
  • Case Pori, uusi tapahtumakalenteri, Anna Kyhä-Mantere, Visit Pori
  • Tapahtumakannan ja rajapinnan esittely, Kai Vainio, Dyme Solutions Oy
  • Pilotti-sovellusten esittely: Hakosalo Oy, Dyme solution Oy & Hans Cruiser, Headai,

klo 10.00 Kahvitauko

klo 10.15-11.40

  • Visit Pori -sovellus, Tiina Lehtonen
  • Pori Ny -sovellus, Toni Aalto, Aline
  • Pori Jazz Ry, Grönmark Sanna
  • Kuntien tapahtumat

Yhteistyössä: SAMK:n Satakunnan maaseutumatkailun koordinointihanke 2, TTY:n Tapahtumien digiloikka -hanke sekä Porin kaupunki.

Milloin: 
Tiistai, kesäkuu 5, 2018 - 09:00
Paikka: 
Pohjoisranta 11 A, 28101 Pori