×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/sg2287/public_html/includes/menu.inc).

Vastuullisen matkailun sertifikaattien ja hankekokonaisuuden esittely -webinaari

Vastuullisen matkailun sertifikaattien ja hankemahdollisuuksien esittely -webinaari
                      - Ekokompassi, Green Key ja Green Activities

AIKA: Ma 15.3.2021 klo 14 - 17

PAIKKA: Microsoft Teams – kokous, linkki toimitetaan ilmoittautuneille 15.3.

Tilaisuus on suunnattu Satakunnan ja Pirkanmaan matkailutoimijoille.

Kestävä matkailu ja vastuullinen yritystoiminta ovat jatkuvasti yhä suuremmassa roolissa matkailijoiden tehdessä päätöksiä matkakohteiden valinnasta. Visit Finland on rakentanut Sustainable Travel Finland -kehittämisohjelman vastuullisen matkailun kehittämiseksi valtakunnallisesti. Satakunnassa on aloitettu tätä työtä STF-työpajojen muodossa ja moni yrittäjä on lähtenyt kehittämiseen mukaan. Seuraava askel kehittämistyössä on valita itselleen sopiva vastuullisuussertifikaatti. Tässä webinaarissa on mahdollisuus tutustua eri sertifikaatteihin, kun yritys miettii, mikä sopii omaan yritystoimintaan parhaiten.

Sertifikaatti on hyvä tapa osoittaa toiminnan vastuullisuus asiakkaille. Selvitimme alueemme (Satakunta ja Pirkanmaa) matkailuyritysten kiinnostusta eri sertifikaatteihin loppuvuodesta 2020. Matkailuyrityksiä kiinnostivat eniten Ekokompassi, Green Key ja Green Activities. Tervetuloa kuulemaan tarkemmin näistä sertifikaateista! Samalla pääset kuulemaan ja keskustelemaan myös mahdollisuudesta osallistua yritysryhmähankkeeseen sertifikaatin suorittamiseksi (rahallista tukea mikroyrityksille, viestin lopussa lisätietoja).

Tilaisuus on avoin kaikille.
Muista ilmoittautua viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä, jotta saat webinaarilinkin: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/11530/lomake.html 

Visit Finland on lanseerannut matkailuyrityksille myös Sustainable Travel Finland -ohjelman ja -merkin, jonka käytön yhtenä edellytyksenä on jonkin sertifikaatin suorittaminen. Ennen webinaaria kannattaa tutustua myös Sustainable Travel Finland -ohjelmaan:

 

Tervetuloa!

Milloin: 
Maanantai, maaliskuu 15, 2021 - 14:00