×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/sg2287/public_html/includes/menu.inc).

Kultuurimatkailuseminaari: Taidekehä matkailutuotteena

Lauantaina 27.8.2016 klo 14-16 järjestetään Satakunnan 'kulttuuripääkaupungissa' Kankaanpäässä kulttuurimatkailuseminaari.Tilaisuus pidetään Taidekoululla.

Seminaari juhlistaa 20-vuotista Taidekehää ja samalla keskustellaan taiteesta matkailutuotteena.

Aiheena mm. TAIDE SUPERVOIMAKSI PIKKUKAUPUNGISSA - Ajatuksia ja esimerkkejä taiteen ja kulttuurin tuotteistamisesta, erityisesti maaseudulla, urbaanin ja ruraalin rajapinnoilla. Seinäjoen taidehallin näyttelykoordinaattori ja Seinäjoki Art & Design Week -tuottaja Sanna Karimäki-Nuutinen pohtii, miten pieni kaupunki voi profiloitua taiteen kautta huippukiinnostavaksi. Mitä Seinäjoella on jo tehty ja mitä aiotaan tehdä, ja suosikkiesiesimerkkejä muualta.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautuminen. Rajoitettu osallistujamäärä. Kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu tästä

Seminaarin järjestävät Satakunnan ammattikorkeakoulun Satakunnan maaseutumatkailun koordinointihanke 2​ ja Sosiaalinen kampus- hankkeet, Pohjois-Satakunnan kehittämiskeskus Oy, Kankaanpään kaupunki ja Kankaanpään Taideyhdistys.

Ohjelmaan tästä