Tiesitkö, että www.visitfinland.com sivusto on maailman toiseksi paras kansallinen matkailusivusto?

Tälle sivustolle haetaan nyt matkailtuotteita. Yritysten on mahdollista syöttää yrityksen tiedot ja tuotetarjonta maksuttomaan tuotetietokantaan.

My Stay –tietokannasta Suomeen matkaa suunnitteleva matkailija voi etsiä maan matkailutarjontaa. Palvelut löytyvät jaoteltuina eri toimialoittain, alueiden ja katto-ohjelmien (esim. OF) alta ja ne käännetään automaattisesti yhdeksälle eri kielelle.

Tietokanta on uudehko palvelu ja parin ensimmäisen kuukauden aikana kerännyt kymmeniä tuhansia käyttäjiä.  Jatkossa Visit Finlandin markkinointitoimenpiteet ohjaavat yhä enemmän liikennettä My Stay-sivulle, joten odotettavissa on käyttäjämäärien tasaista kasvua.

Yksi yritys voi syöttää useamman tuotteen tietokantaan. Jos yrityksellä on esimerkiksi sekä taidekierros että opastettu luontoretki, kannattaa tietokantaan syöttää molempien tuotteiden tiedot.

Laadukkaat ja korkealaatuiset kuvat tuotteesta varmistavat, että asiakkaan mielenkiinto herää! Niihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Tietokantaan liittymisen perusedellytyksenä on Visit Finlandin kansainvälistymiskriteerien täyttyminen. Yritykseltä pitää löytyä englanninkieliset kotisivut ja tuotekuvaus pitää löytyä sieltä myös englanniksi. My Stay tuotteet on suunnattu pääosin indiksille ja ryhmäkoon tulee olla 1-9 henkilöä. Jos saatavilla on takuulähtöjä, kannattaa sekin mainita.

My Stay –syöttölinkki on avoinna tällä kertaa 20.05.2016 asti http://www.visitfinland.com/your-stay-travel-products/login/

Eikun syöttämään tietoja!